Evden eve nakliyat platformu

Evden eve nakliyat platformu

Pek çok nakliye firması internet üzerinden iş almaktadır. Özellikle de bireysel şirketler evden eve nakliyat platformu diye isimlendirilen web sitelerine üye olmaktadır. Bu gibi sitelerde sayısız taşımacılık şirketi bulunmaktadır. Ancak müşterilerimizin her firmaya güvenmesi doğru değildir. Zira sektörde hizmet veren birçok evden eve nakliyat platformu üyesi şirket, müşterilerini mağdur etmektedir. Ayrıca tercih sırasında söz konusu şirketinin kendi web sitesinin olup olmadığının da araştırılması gerekmektedir. Aksi taktirde komisyonculuk yapan kişi veya kişilere denk gelinebillir. Kervan evden eve nakliyat firmamız ise tüm taşımacılık hizmetlerini profesyonel bir şekilde sunmaktadır. Her daim kalite ve memnuniyet göz önünde bulundurulmaktadır. Ayrıca ekonomik fiyatlarımız sayesinde müşterilerimizin bütçeleri koruma altına alınmaktadır.

Evden eve nakliyat platformu
Evden eve nakliyat platformu

Evden Eve Nakliyat Firmaları

Sektörde bulunan bazı evden eve nakliyat firmaları güvenilirsiz olmakla beraber işini düzgün yapmamaktadır. Örneğin söz verilen tarihte eşyalar taşınmamakla veya teslimatlar da gecikme yaşanmaktadır. Pek çok firma evden eve ankliyat platformu üyesi olmasına rağmen kurumsallığı arka plana atmaktadır. Kervancıoğlu ise, profesyonel hizmet anlayışına sahiptir. Şehirlerarası taşımacılık hizmetleri bile söz verilen tarihe kadar tamamlanmaktadır. Tüm ev ve ofis eşyaları kullanıma hazır bir şekilde montaj edilmektedir. Ayrıca firmamız asansörlü taşımacılık ve parça eşya taşımacılığı açısından en ekonomik hizmeti sağlamaktadır. Güvenilir evden eve nakliyat firmaları arasında yer alan Kervancıoğlu, müşterilerine özel indirimler de gerçekleştirmektedir. Türkiye’nin 81 iline de ev ve ofis taşıma desteği sunulmaktadır.

Evden eve nakliyat firmaları
Evden eve nakliyat firmaları

İstanbul Ev Taşıma

İstanbul ev taşıma hizmetleri, sadece alanında uzman olan personeller tarafından verilmelidir. Yapılacak olan en ufak bir hata sonucunda eşyalar zarar görebilmektedir. Özellikle de müşterilerimiz evden eve nakliyat platformu üyesi olan her firmayı kaliteli hizmet veriyor düşüncesine kapılmamalıdır. Sanal ortamda kurumsal bir havaya bürünmüş sayısız şirket bulunmaktadır. Ancak bunların birçoğu işini düzgün yapmamaktadır. İstanbul ev taşıma hizmeti veren Kervan nakliyat ise, yılların tecrübesine sahiptir. Bu tecrübe sayesinde tüm yük ve eşyalar sorunsuz bir şekilde nakil edilmektedir. Firmamız İstanbul’un tüm semt ve ilçelerine nakliye ve parça eşya taşıma hizmeti vermektedir. Bununla birlikte şehir içi eşya taşıma fiyatları rakiplerimize göre daha makul rakamlardan oluşmaktadır.

İstanbul ev taşıma
İstanbul ev taşıma

Evden Eve Nakliyat Platformu

Firmamız, sayısız evden eve nakliyat platformu sitelerine üyeliği bulunmaktadır. Ayrıca kendi şahsımıza ait olan kurumsak web sitemiz sayesinde müşterilerimiz ile ile daha kolay bir şekilde iletişime geçilmektedir. Fiyatlarımız hakkında bilgi sahibi olmak için bizim ile iletişime geçebilirsiniz. Zira tüm yük ve eşyalarınızın resimlerini bize ulaştırarakta net bir bilgi sahibi olabilirsiniz. İstanbul ev taşıma başta olmak üzere parça eşya taşıma, şehirlerarası nakliye ve asansörlü nakliyat gibi tüm hizmetler tamamen sigortalı bir şekilde verilmektedir. Yük sayısının fazla olması halinde de çeşitli indirimler yapılmaktadır.