İstanbul evden eve nakliyatçılar derneği

İstanbul evden eve nakliyatçılar derneği

İstanbul evden eve nakliyatçılar derneği

Kervan nakliyat firması İstanbul evden eve nakliyeciler derneği Kurucu  üyesidir. Bu derneğin asıl amacı İstanbul gibi büyük bir metropol şehrin huzurunu ve güvenini ilgilendiren konulardan birisi olan evden eve nakliyat firmaları son 30 yıla yakın büyük bir sektör hizmet veriyorlar.

Sayıları oldukça fazla olan her ne kadar ulaştırma bakanlığını verdiği K yetki belgeleri olmasa bile Korsan taşımacılık yapıp  hem müşteriyi mağdur edip  hemde kurumsal firmaların iş prestijini zedeliyorlar .

Asıl amacımız hem müşterinin menfaatini korumak hem de nakliyat firmalarının menfaatini koruma bunun için müşterilerin memnuniyetini göz önünde bulundurarak yılların tecrübesi kervan nakliyat firmasını bünyemize katmış bulunuyor.

sinanoba nakliye

istanbul nakliyat

Yapılacak Görevler Nelerdir.?

Siz değerli müşterilerimize daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunabilmek için yapacaklarımız. Asıl amaç ve gaye istanbul genelinde nakliyat ve taşıma firmalarını bir arada toplama ve bu doğrulta ilerlemek, Nakliye fiyatlarında eşya durumuna göre fiyat belirleme ve kaliteli hizmet sunmak müşteri menfaatlerini ön pilanda tutmak taşıma sonrası oluşabilecek hasarlara karşı iyileştirici çözümler sunmaktadır.