Kalamış nakliyat şirketi

Kalamış nakliyat şirketi

Nakliyat sektörüne yön veren donanimlarin, son model tasima metotlarinin ve teknolojik araç desteklerinin yer aldigi çalismalarinda, her alan transportunu tek bir çati altinda sunan firmamiz, ister kalamis evden eve, ister sehirlerarasi, bütün esya transferlerini vaktinde ve hizla yerine ulastirmak da, zaman ve is kayiplarini da ortadan kaldirmaktadir. Çalisma arkadaslarini deneyimli ve alaninda uzman gruplardan olusturarak, basarili demontaj, ambalajlama, tasima ve montaj hizmetlerine imza atan sirketimiz, islem boyunca müsterilerini hiçbir etütlerle muhatap tutmamakta, bütün çalismalari bizzat karsilamaktadir.

 

Yalnız Kalamış Evden eve Nakliyat değil kurumsal alan taşımacılığında da iddialı bir firma olan, yılların bilgi birikimi ve deneyimi ile bu gün sektörünün lider ve marka olmuş isimleri arasında yer alan firmamız müşteri memnuniyetinden ödün vermeyen tavrı, profesyonel kurumsal yapısı ve alanlara özel sunduğu nakliye çözümleri ile bu gün geldiği noktanın hiç de tesadüf olmadığının altını çizmektedir. Paketleme hizmetleri ile taşınma sürecinin en zor ve zahmetli işlerini sizin adınıza titizlikle ve özenle yapan, hatta kullanacağı ambalaj ve kolileri de bizzat temin eden, sigortalı nakliye ayrıcalığı ile attığı her adımı sigorta kapsamına alıp güvence sunan firmamız kolay olduğu kadar güvenli ve ekonomik eşya transferlerine de imzasını atmaktadır.

 

Kalamış Taşıma Şirketleri arasından hizmet kalitesi ve kapsamı ile kesin bir çizgiyle ayrılan, ekspertizleri ile taşınma günü gelmeden atacağı her adımı öncesinde en ince detayına kadar planlayan bu sayede de pürüzsüz bir transfer performansı ortaya koyan kuruluşumuz; güler yüzlü hizmet anlayışı ve profesyonel yaklaşımı ile bundan sonraki süreçlerde de aynı kişi yada kuruluşlar tarafından tekrar tekrar tercih sebebi olmaktadır. Alandan eşya transferlerini asansörlü sistemler kullanarak kolayca yapabilen, en ağır taşınması imkansızmış gibi görünen eşyaları tecrübesi ve kızaklı ekipmanları ile zorlanmadan kaldırıp gideceği adrese götüren şirketimiz, aklınıza gelen her alanın ve eşyanın sevkiyatını büyük bir titizlik ve profesyonellikle yapar.

 

Sunmus oldugu ücretsiz ekspertizin incelemesi ve analizleri sonucu, fiyat tespiti, gerekli araç ve eleman ile kullanilacak ambalajlama malzemelerinin dokümanini çikararak, en güvenli ve kaliteli hizmeti olusturmaya çalisan sirketimiz, artik müsterilerinin istekleri dogrultusunda belirlenen tasima gününü beklemeye baslamaktadir. Anlasilan tarihte alanda hazir bulunan bütün hardwareleri ile çalismalara büyük bir disiplin ve titizlik çerçevesi içerisinde baslayan kurulusumuz, yine ayni özen ve sorumluluk bilinci ile hizmetlerini sonlandirmakta, müsterilerini yeni alanlarina gönül rahatligi ve konfor içerisinde ulastirmis olmaktadir.