Ofis nakliyat

Ofis nakliyat

Ofis Nakliyat

Kervan ofis nakliyat, farklı şekillerde gerçekleştirilmektedir. Çalışma alanların da bulunan eşyalar, mobilyalar ve deri koltuklar kapalı kasa araçlar ile nakil edilmektedir. Taşıma işlemleri öncesinde bu eşyaların sökülmesi gerekmektedir. Firmamız ise sunmuş olduğu marangoz desteği sayesin de sök tak işlemlerini kısa bir süre içerisin de gerçekleştirmektedir. Ofis nakliyat hizmetleri K3 belgeli kamyon veya kamyonetler ile verilmelidir. Evden eve nakliyat firmamızın şahsına ait olan tüm araçlar bu belgeye sahiptir. Ayrıca çok katlı şirketler, bürolar ve mağazalar profesyonel bir şekilde taşınmaktadır. İstanbul’un tüm ilçelerine aynı destek sunulmaktadır. Ofis nakliyat sırasında mobilyaların zarar görmemesi için üst düzey bir şekilde paketlenmesi gerekmektedir. Ekiplerimiz paketleme çalışmalarını kaliteli ve sağlam olan ambalajlar ile gerçekleştirmektedir.

Ofis nakliyesi

Ofis nakliyesi

İstanbul Ofis Taşıma Firmaları

Kurumsal şirketlerin ihtiyaç duyduğu nakliye hizmetleri İstanbul ofis taşıma firmaları tarafından verilmektedir. İlk olarak sökülecek olan eşyalar belirlenmekte ve ardından ambalajlama çalışmalarına başlannmaktadır. Ekiplerimiz paketlenen eşyaları dikkatli bir şekilde araçlara yerleştirmektedir. İstanbul ofis taşıma firmaları, kurumsal şirketler için sigortalı nakliye desteği sunmaktadır.  Ayrıca montaj ve kuruluum aşamasın da eşyaların zarar görmesi veya deforme olması söz konusu değildir. İstanbul ofis taşıma firmaları, şehirlerarası eşya taşıma, şehirlerarası ofis nakliyat ve şehirlerarası şirket taşıma gibi alanlarda da hizmet vermektedir. Yük sayısının fazla olması halinde büyük kamyonlar modelleri temin edilmektedir. Yiinne tüm teslimat ve kurulum işlemleri aynı gün içerisinde gerçekleştirilmektedir.

Ofis taşıma firmaları

Ofis taşıma firmaları

Ofis Taşıma Fiyatları

Ofis taşıma fiyatları 1000 Türk lirasından başlamaktadır. Bu rakam eşya sayısına göre azalıp artmaktadır. Pek çok firma, işçilik hizmetleri için ekstra ücretler talep etmektedir. Kervan nakliyat ise ofis taşıma fiyatları hizmetlerini tek bir fiyat üzerinden vermektedir. 1+1  ve 3+1 gibi bürolar yüzde 20 indirimli olan fiyatlar ile taşınmaktadır. Firmamız bünyesinde yer alan tüm personeller, eşyaların nasıl nakil edilmesi, paketlenmesi ve montaj edilmesi noktasında tecrübe sahibidir. Dolasıyla da yanlış yapılan işlemlerden dolayı eşyaların zarar görme riski bulunmamaktadır. Ofis taşıma fiyatları ilçeler veya şehirlerarası uzaklığa göre de değişkenlik göstermektedir. Ancak firmamız 40 kilometreyi geçmeyen mesafeler için araç yakıt ücreti talep etmemektedir.

Ofis taşıma fiyatları

Ofis taşıma fiyatları

İstanbul Ofis Nakliyesi

İstanbul ofis nakliyesi hizmeti almak isteyen müşterilerimiz firmamız ile iletişime geçerek ekspertiz ekibi talep edebilir. Bu ekipler istenilen adreslere gelerek eşyaları incelemekte ve ardından fiyat bilgisi sunmaktadır. Ayrıca yüksek katlı binalar veya şirketler için asansör sistemleri temin edilmektedir. Asansörlü İstanbul ofis nakliyesi fiyatları da makul bir düzey de tutulmakla beraber müşterilerimize özel çeşitli indirimler yapılmaktadır.  Tüm mobilya ve eşyalar uzman eller tarafından işlem görmektedir. Anadoolu ve Avrupa yakasında bulunan ilçeler için aynı  gün içerisin de araç desteği sağlanmaktadır. Ofis taşıma fiyatları noktasında detaylı bilgi sahibi olmak için Kervan nakliyat firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.