Şekerpınar büro nakliyatı

Şekerpınar büro nakliyatı

Kalitesinden, hedeflerinden ve müsteri memnuniyetinden ödün vermeyen çalismalari ile sektörün girisimci, saygin ve lider kuruluslari arasinda kendine yer edinen sirketimiz, sekerpinar nakliyat  hizmet potansiyeline her geçen gün ekledigi yeniliklerle, alaninin en teknolojik ve profesyonel nakliye hizmetlerini alma imkânlari sunmaktadir. Yoluna evden eve tasimacilikla baslayan, azmini ve destinasyonunu her geçen gün genisleterek bugün Sekerpinar Ofis ve Is yeri Nakliyati çalismalariyla da büyük basari elde eden firmamiz, sahip oldugu donanimli tasima teknikleri, gelismis araç destekleri ve her biride alaninda uzman personelleri ile bir nakliye firmasindan beklenin üzerinde hizmetler vermektedir. Sagladigi ekspertiz destegi ile tasinmanin bütün külfetini ve yükünü üstlenerek, gerekli eleman ve araç destegini de karsilayan firmamiz, ayrica esyalarin toparlanip, ambalajlanmasi çalismalarini da bizzat üstlenerek, müsterilerine birinci sinif kalitede bir transfer hizmeti sunmaktadir. Müsterilerinin güvenini kazanmak ve onlarin gönül rahatligi içerisinde esyalarini emanet etmelerini saglamak için garantili transport devrini de baslatan kurulusumuz, ayrica geçici bir süre için esyalarini muhafaza edebilecekleri Depo Kiralama hizmetlerini de müsterilerinin ihtiyaç ve taleplerine sunmaktadir.

Evden eve nakliyat, depolama, piyano ve kasa taşımacılığı gibi bireysel, iş yeri, fuar ve tekstil taşımacılığı gibi kurumsal anlamda nakliye hizmetleri sunan firmamız şehir içi ve şehirlerarası seçenekleri ile tüm müşterilerini yeni adreslerine güvenle transfer etmektedir. Geçmişte yalnız araçlar ile eşya taşımaktan ibaret olan ve son derece kısıtlı imkanlarla yapılan nakliye hizmetleri bu gün diğer tüm hizmet dallarında olduğu gibi daha modern, daha kapsamlı ve daha memnuniyet verici sonuçlar ortaya koymakta, geleneksel yöntemlerin dışında, ambalajlı, sigortalı gerekirse depo imkanları ile başlıbaşına sektörel duruş sergilemektedir.

İstanbul menşeli bir kuruluş olmasına karşın kurumsal ve güçlü kimliği ile bu gün tüm ülke geneline hizmet götüren şirketimiz Şekerpınar Evdeneve Nakliyat ve Şekerpınar Sanayi Taşımacılığı alanında da güçlü varlık gösteren ve güçlü alt yapısı ile en zor alanların taşınma işlemlerinin dahi altından kolayca kalkan sayılı markalardan bir tanesidir. Şekerpınar banka Taşımacılığı başta olmak üzere büyük küçük tüm kurumsal alanların nakliyesini ekspertiz düzenlemesi ve planlaması ile kusursuz bir biçimde yürüten, ambalajlama hizmetleri ile yükün büyük bir bölümünü üzerinizden alarak daha zahmetsiz bir süreç hediye eden kuruluşumuz sigorta kapsamı altında son derece makul fiyatlara verdiği nakliye hizmetleri ile ayrıcalık yaratmaktadır.