Sigortalı evden eve nakliyat

sigortalı nakliye

Sigortalı evden eve nakliyat

Sigortalı Nakliyat

Gelişen ve değişen dünya düzeninde sigortalı evden eve nakliyat ile farklı şehirlere taşınmak ya da işleri büyüterek daha geniş iş yerlerine sahip olmak için gerekli olan nakliye hizmetleri zamanında ve kusursuz olduğu zaman müşteri memnuniyetine erişilmektedir. Sektöründe lider konumda yer almamız ve sigortalı nakliyat hizmetleri olarak profesyonel hizmetler sunmamız müşterilerimizin maksimum memnuniyete ulaşılmasında etkili olmaktadır.

Nakliye hizmetlerinde hizmet talebinde bulunan müşterilerimiz için ücretsiz ekspertiz hizmeti sunulmaktadır. Ekspertiz hizmeti ile tüm eşyaların kayda alınması ve gerekli olan araç ve personellerin belirlenmesi gerçekleştirilmektedir. Zengin araç filomuz ve uzman personel ekibimiz ile sigortalı evden eve nakliye hizmetleri geliştirilmiş hizmet çözümleri ile sunulmaktadır. Yeniliklerin yakından takip edilmesi ve zamandan tasarruf edilerek daha kısa sürede hizmetlerin tamamlanması için yenilikçi bir tutum sergilenmektedir.

Evden eve nakliyat hizmetlerinde son derece geliştirilmiş paketleme teknikleri ile eşyaların zarar görmesi engellenmektedir. Kırılgan, hassas, elektronik veya büyük ebatlı eşyaların her biri ayrı kategorilerde ele alınarak farklı paketleme tekniklerine göre kolilere yerleştirilmektedir. Böylece sigortalı evden eve taşıma hizmetleri olarak eşyaların maksimum seviyede korunması amaçlanmaktadır.

Sigortalı nakliye

Sigortalı taşımacılık, nakliyat işlemleri sırasında eşyalarınıza gelebilecek zararların sigorta şirketi tarafından karşılanmasıdır.
Sigorta firmaları nakliyat aracının kaza,yükleme ve boşatma esnasında olabilecek hasarlar durumunda devreye girer.Sigortalı taşımacılık buna bağlı olarak en fazla sigortalı evden eve nakliyat şehirler arası nakliyat alanında tercih edilmektedir.
Eşyalarınızın nakliyat işlemlerini gerçekleştirmeden önce taşımacılık yaptıracağınız firmanın sigorta bilgilerini ve sigorta kapsamı hakkında verdikleri hizmetleri lütfen değerlendirin. Taşımacılık gerçekleştireceğiniz firma eşyalarınızın sigorta işlemlerini karşılamıyorsa kendi eşya sigortanızı yaptırın.
Sigortalı evden eve taşıma yapan nakliyat şirketimiz kalitede ödün vermemektedir siz değerli saygın müşterilerimize nakliyat sektöründe kesinlikle sigortasız nakliye yaptırmamanızı tavsiye ederiz çünkü nakliye esnasında hasar gören eşyalarınızın sorumluluğunu hiç bir nakliyat şirketi kabullenmez.
Kervan evden eve nakliyat firmamız yük taşımadan önce mutlaka ev eşyanızın değerine göre eşya sigortası yapar minimum nakliyat sigortası şirketimiz bünyesinde 50 bin tl ye kadardır  nakliye firmamıza eşyanızı emanet edin gözünüz arkada kalmasın yuvanızı güvenceye alın