Ziverbey evden eve nakliyat

Ziverbey evden eve nakliyat

Ziverbey evden eve nakliyat sektöründe hizmet veren firmamız, ev ve ofisler de yer alan eşyaları 1 iş günü içerisin de taşımaktadır. Kadıköy, Bostancı gibi yakın ilçelere özel yüzde 40’a varan indirimler gerçekleştirilmektedir. Tüm eşyalar öncellikle parçalara ayrılmakta ve ardından paketlenmektedir. Peketlenen yüklerin zarar görme riski bulunmamaktadır. Ziverbey nakliye şirketimiz, ev taşıma, parça eşya taşıma ve ofis taşıma gibi hizmetler sunmaktadır. İstanbul’un 39 ilçesine de sevkiyatlar düzenlenmektedir. Ayrıca evden eve nakliyat hizmetleri anahtar teslim olacak bir şekilde verilmektedir. Yanni paketleme, montaj ve kurulum gibi işlemler kendi bünyemiz de gerçekleştirilmektedir. 1+1, 2+1 ve 3+1  gibi dairelerin tamamı profesyonel bir şekilde nakil edilmektedir.

Ziverbey nakliyat

Ziverbey nakliyat

Ziverbey Evden Eve Nakliyat

Ziverbey evden eve nakliyat şirketi, yıllardır taşımacılık sektöründe faaliyet göstermektedir. Bu nedenle de uygulamalar sırasında eşyaların en küçük bir  zarar görmesi söz konusu değildir. Firmamız, yüksek kattlı siteler ve apartmanlar için asansör sistemleri temin etmektedir. Bu asansörler 25 kat yüksekliğe kadar çıkabilmektedir. Ziverbey nakliyat kesinlikle komisyon üzerinden iş almamaktadır. Ayrıca anlaşılan fiyat dışında ekstra bir ücret talep edilmesi de söz konusu değildir. Firmamız ofis, şirket ve kurumsal taşımacılık noktasında da profesyonel çözümler üretmektedir. Ziverbey evden eve nakliyat  şehirlerarası ev taşıma, şehirlerarası eşya taşıma ve şehirlerarası ofis taşıma gibi hizmetler de sağlamtadır.

Ziverbey evden eve nakliyat

Ziverbey evden eve nakliyat

Ziverbey Nakliyat Firmaları

Ziverbey nakliyat firmaları müşterilerine çeşitli indiirimler yapmaktadır. Mahalleler arası sevkiyatlar için tüm araç yakıt giderleri bünyemizden karşılanmaktadır. Müşterilerimizin eşyaları söz verilen tarihe kadar yeni adreslere ulaştırılmaktadır. Ziverbey nakliye firmaları arasında ekonomik fiyatları iile öne çıkan Kervancıoğlu, müşteri memnuniyetini de maksimum bir düzeyde sağlamaktadır. Ayrıca taşınan eşyalar teslimat sırasında kontrollerden geçirilmektedir. Tüm eşyalar sigortalanmakta ve müşterilerimizin maddi kayıplar ile karşılaşmaları engellenmektedir. Mobilyalar, koltuk takımları, avizeler uzman ekiplerimiz tarafından monntaj edilmektedir. Müşterilerimizden gelen özel talepler de değerlendirilmektedir. Kaliteli bir hizmet sunan Ziverbey nakliye firmaları, memur ve emeklilere özel olarak indirimler gerçekleştirmektedir.

Ziverbey evden eve nakliyat firmaları

Ziverbey evden eve nakliye firmaları

Ziverbey Evden Eve Nakliye Ücretleri

Ziverbey evden eve nakliye ücretleri, nakliyeciden nakliyeciye göre değişkenlik göstermektedir. Çünkü firmalar müşterilerinden farklı ücretler talep etmektedir. Maliyet hesaplamalları sırasında eşya sayısı, yük miktarı, binaların kat yüksekliği ve taşıma güzergahı göz önünde bulundurulmaktadır. Ziverbey evden eve nakliye ücretleri, firmamız tarafından müşteri memnuniyeti göz önünde bulundurularak hesaplanmaktadır. Parça eşyalar, 1+0 ve 1+1 gibi küçük daireler için yakıt ücreti alınmamaktadır. Firmamız her şart ve koşul da ekonomik bir taşımacılık desteği sağlamaktadır. Ziverbey evden eve nakliye ücretleri hakkında bilgi sahibi olmak için hemen sizde firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Tüm mahalle ve semtlere ekspertiz ekibi yönlendirilmekte ve müşterilerimze net fiyat bilgisi sunulmaktadır.